0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Complete woonkamer Mora

1473,- 1250 16% Je bespaart € 223,00
  • Tv-meubel Mora
    Spaanplaat - MO_Hoogglans wit - 150 x 50 cm
Productomschrijving
Complete woonkamer Mora is volledig in hoogglans. Mensen die van deze stijl houden, kunnen hun hart ophalen aan deze complete woonkamerset. Alle meubels van set Mora zijn greeploos, dat betekent dat je je nergens aan kunt stoten en dat alle deurtjes open gaan door een kleine opening bovenin of aan de zijkant. Super handig! De Mora woonkamerserie is dus de ideale woonkamer als je van modern en van hoogglans houdt. We hebben deze serie ook in de combinatie hoogglans wit met zwart. Geïnteresseerd? Klik dan hier. Leuk te combineren ook met felle decoratie, zoals gekleurde kaarsen en felgekleurde kussens. De woonkamerserie is verkrijgbaar voor een mooie prijs.

Onze complete woonkamers bestaan uit een tv-meubel, salontafel, eettafel, en een dressoir of vitrinekast

Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, Den Haag en Eindhoven
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Complete woonkamer Mora.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Complete woonkamer Mora vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.