0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Eettafel hoogglans wit Mora

399,- 325 19% Je bespaart € 74,00
  • Spaanplaat - MO_Hoogglans wit - 160 x 90 cm
  • Spaanplaat - MO_Hoogglans wit - 190 x 90 cm
Productomschrijving
Eettafel hoogglans wit Mora is zoals de naam al zegt uitgevoerd in de kleur hoogglans wit. Deze eettafel kan uitgevoerd worden met hoogglans witte poten, maar de poten kunnen ook in het zwart. Dat geeft een wat aparter effect aan jouw eetkamer. Met de eettafel in hoogglans wit krijg je de hotel-chic-look. Deze tafel is verkrijgbaar in twee afmetingen. Namelijk 160 cm en 190 cm. Voor vier tot acht personen. Je kunt namelijk aan de tafel van 190 cm ook aan de kopse kant eetstoelen neerzetten. Zo maak je optimaal gebruik van de ruimte en de eettafel. Bekijk de gehele serie Mora op onze website, of in het specifiek de complete woonkamer. Waar deze eettafel hoogglans wit ook een onderdeel van is.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 160 cm
In Showroom
: Ja, in Den Haag en Eindhoven
Breedte
: 90 cm
Hoogte
: 76 cm
Gewicht
: 60 kg
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Eettafel hoogglans wit Mora .
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Eettafel hoogglans wit Mora vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels ook gratis thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.