0
Opening nieuwe woonwinkel Eindhoven 10 april!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Hoofdkussen Shaped

50,-
Productomschrijving
Hoofdkussen Shaped is gemaakt van visco-elastisch schuim. Dit zorgt voor een perfecte pasvorm als je op het kussen ligt. Hierdoor worden de schouders, nek en het hoofd ontlast. Ook de wervelkolom wordt ondersteund wanneer deze in rustpositie is. Het schuim past zich aan de vorm van het lichaam aan, door middel van temperatuur. Dit biedt ook verlichting voor kwalen zoals nekpijn, rugpijn en snurken. Dit kussen wordt zeer aanbevolen voor mensen die op hun zijkant of hun rug slapen. De luchtkanalen ín het kussen zorgen voor een goede ventilatie. Kussenmaat 50 x 40 x 11 cm.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 40 cm
Breedte
: 50 cm
Gewicht
: 2 kg
Hoogte
: 11 cm
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in ons distributiecentrum in Tilburg of in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Je kunt jouw meubels ook thuis laten bezorgen door onze bezorgservice, voor een vergoeding van 29,95. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code en de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.