0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • Bezorging voor 29,95

Hoofdkussen Shaped

50

Productomschrijving

Hoofdkussen Shaped is gemaakt van visco-elastisch schuim. Dit zorgt voor een perfecte pasvorm als je op het kussen ligt. Hierdoor worden de schouders, nek en het hoofd ontlast. Ook de wervelkolom wordt ondersteund wanneer deze in rustpositie is. Het schuim past zich aan de vorm van het lichaam aan, door middel van temperatuur. Dit biedt ook verlichting voor kwalen zoals nekpijn, rugpijn en snurken. Dit kussen wordt zeer aanbevolen voor mensen die op hun zijkant of hun rug slapen. De luchtkanalen ín het kussen zorgen voor een goede ventilatie. Kussenmaat 50 x 40 x 11 cm.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Breedte
: 50 cm
Gewicht
: 2 kg
Hoogte
: 11 cm
Diepte
: 40 cm

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.