0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Hoofdkussen Shaped

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Hoofdkussen Shaped is gemaakt van visco-elastisch schuim. Dit zorgt voor een perfecte pasvorm als je op het kussen ligt. Hierdoor worden de schouders, nek en het hoofd ontlast. Ook de wervelkolom wordt ondersteund wanneer deze in rustpositie is. Het schuim past zich aan de vorm van het lichaam aan, door middel van temperatuur. Dit biedt ook verlichting voor kwalen zoals nekpijn, rugpijn en snurken. Dit kussen wordt zeer aanbevolen voor mensen die op hun zijkant of hun rug slapen. De luchtkanalen ín het kussen zorgen voor een goede ventilatie. Kussenmaat 50 x 40 x 11 cm.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 50 cm
Gewicht
: 2 kg
Hoogte
: 11 cm
Diepte
: 40 cm
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.