7 woonwinkels in Nederland! Zoek jouw winkel
0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Hoofdkussen Air Channels visco

Adviesprijs 59,- 35,- 41%
Te zien in 3 van onze 7 winkels.
Bekijk alle bezorgopties
Productomschrijving
Het hoofdkussen Air Channels Visco is een kussen dat jouw nek zeer goed ondersteunt. Daarnaast reguleert dit kussen de temperatuur goed, is het anti-zweet en orthopedisch verantwoord. Oftewel dat het botten, gewrichten, spieren goed ondersteunt. Het medium hoge visco kussen met een neksteun werkt op warmte en druk, ondersteunt de nek- en schouderspieren door het orthopedisch design. Het hoofdkussen behoudt de natuurlijke ronding van de rugwervel door het ondersteunen van jouw nek. Daarnaast zorgt dit hoofdkussen voor een betere kwaliteit van de nachtrust, omdat zweetproblemen voorkomen worden door de luchtcirculatie via de luchtkanalen. Over het algemeen wordt dit kussen aanbevolen voor degenen die de voorkeur hebben voor een laag tot medium hoog kussen. Maak jouw slaapcomfort compleet met een boxspring.
Specificaties
Materiaal
Kleurcode Zwart_1110
Fysieke kenmerken
Lengte 57 cm
Breedte 37 cm
Hoogte 10 cm
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Sittard-Geleen en Utrecht zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.