7 woonwinkels in Nederland! Zoek jouw winkel
0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Hoofdkussen Aroma Therapy peppermint

Adviesprijs 69,- 45,- 35%
Te zien in 5 van onze 7 winkels.
Bekijk alle bezorgopties
Productomschrijving
Het visco hoofdkussen Aroma Therapy peppemint komt inclusief een flacon met pepermuntolie extracten. Deze helpen het zenuwstelsel te versterken. Dit werkt heel goed tegen hoofdpijn en migraine. De olie spray je zelf op het hoofdkussen. Dit trek er in en komt weer naar boven zodra je op het hoofdkussen gaat liggen. Het pepermuntolie extract zorgt voor rust en ontspanning tijdens het slapen, omdat het rustgevende geur is. De 857 verschillende luchtkanalen maken luchtcirculatie mogelijk in het kussen waardoor zweten wordt voorkomen. Dit item komt inclusief een kussenzak. Dit hoofdkussen is makkelijk schoon te krijgen door het kussen regelmatig uit te schudden en in de buitenlucht te laten luchten. Het is beter om dit hoofdkussen Aroma Therapy niet in de wasmachine te wassen. Al onze hoofdkussens zijn te vinden online, maar ook in onze woonwinkels.
Specificaties
Materiaal
Kleurcode Zwart_1110
Fysieke kenmerken
Lengte 60 cm
Breedte 40 cm
Hoogte 16 cm
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Sittard-Geleen en Utrecht zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.