0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Hoofdkussen Galaxy soft

0/10 (0 reviews)
Adviesprijs 79,- 45,- 44%
Productomschrijving
Het hoofdkussen Galaxy Soft zorgt voor extra comfort en ondersteunt de natuurlijke ronding van jouw rug tijdens de slaap. Dit hoofdkussen is geproduceerd met behulp van de Visco Elastic “Smart Foam”- technologie. Deze werkt op basis van warmte en druk en ondersteunt jouw nek- en schouderspieren door het speciale ontwerp. De 3D AIR MESH zijwanden hebben een luchtdoorlatende functie. Speciaal aangeboden voor de liefhebbers van zachte kussens. Zoek je een iets hardere variant? Dan is de Galaxy Firm zeker geschikt voor jou! Al onze hoofdkussens bekijk je in de webshop of in één van onze woonwinkels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 65 cm
Breedte
: 40 cm
Hoogte
: 14 cm
Te bekijken?
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.