0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
 • checkbox woonenzo
  Bezorging voor 29,95

Complete kinderkamer Vlinder

435,-
 • Kinderkast Vlinder
  Spaanplaat - DE_Wit
 • Kinderbed meisje Vlinder
  Spaanplaat - DE_Wit
 • Kindernachtkastje Vlinder
  Spaanplaat - DE_Wit

Productomschrijving

Complete kinderkamer Vlinder is heel schattig en heel kleurrijk. Zo haal je de vrolijkheid wel in huis! Ideaal voor een peuter of kleuter die van roze houdt. Deze kinderkamer bestaat uit een bed, een nachtkastje en een kledingkast met spiegel. Het bureau Vlinder past ook perfect bij deze kinderslaapkamer en komt uit dezelfde serie. Net als de commode Vlinder. De kinderkamer is gemaakt van spaanplaat en is makkelijk te monteren.

Let er wel op dat het bed exclusief matras en lattenbodem is. De afmetingen voor het matras en de lattenbodem zijn 90 x 200 cm.
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Complete kinderkamer Vlinder.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Complete kinderkamer Vlinder vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.