0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Tienerbed Liverpool

Sale
299,- 165 45% Je bespaart € 134,00
  • Spaanplaat - WI_Eiken - 90 x 200 cm
  • Spaanplaat - WI_Eiken - 140 x 200 cm
Productomschrijving
Dit leuke industriële tienerbed is in eenpersoons, twijfelaar en tweepersoons te krijgen. Door de combinatie van hout en metaal krijg je een mix van de landelijke stijl en de stoere robuuste stijl. Leg een gekleurd dekbed op dit bed voor een mooi contrast, of ga voor strak en rustig met een zwart of grijs dekbed. Dit is een geschikt bed voor zowel meisjes als jongens. In de serie Liverpool zijn meerdere meubels beschikbaar. Zo kun je alles bij elkaar zoeken in dezelfde stijl, of je mixt en matcht met andere industriële producten. Bekijk hier de complete slaapkamer Liverpool.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 210 cm
Breedte
: 90/120/140 cm
Gewicht
: 36,5 kg
Hoogte
: 85 cm
In Showroom
: Ja, Den Haag en Eindhoven
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Tienerbed Liverpool.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Tienerbed Liverpool vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.