0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Tienerkledingkast Genie

Adviesprijs 295,- 260 12%
Productomschrijving
De kinderkledingkast Genie is een echte musthave voor jouw zoon of dochter. Deze kledingkast is greeploos, modern, stoer en toch minimalistisch. Subtiel genoeg om te combineren met felle prints in de kinderslaapkamer. Door de handige indeling kun je veel opbergen. De combinatie van vakken en lades is ideaal. Met drie vakken en twee lades heb je in ieder geval genoeg plek voor alle spullen van jouw zoon of dochter! Wil je alle producten in het echt bekijken? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Kom vooral eens langs in één van onze woonwinkels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 90 cm
Hoogte
: 185 cm
Diepte
: 50 cm
Te bekijken?
: Ja, in Utrecht, Rotterdam & Geleen
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.