0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Complete kinderkamer Ster

425,-
Productomschrijving
Reik naar de sterren, met deze complete kinderkamer Ster. Deze super schattige kinderkamer bestaat uit een bed, een kledingkast en een nachtkastje. Het bed is 90 x 200 cm. Deze kinderkamer heeft het thema ster en dat is doorgevoerd in alle meubels. Die overigens ook los te verkrijgen zijn. Naast de meubels van deze hemelse complete kinderkamer, kun je de commode en het bureau dat ook op de foto staan, er bij bestellen. Zo maak je de hele kinderkamer compleet in dezelfde stijl en zal jouw kind zijn of haar kamer niet eens meer uit willen. Wat zal jouw zoon of dochter heerlijk slapen zo onder de sterren!
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Complete kinderkamer Ster.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Complete kinderkamer Ster vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.