0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Complete kinderkamer Ster

475,-
Productomschrijving
Reik naar de sterren, met deze complete kinderkamer Ster. Deze super schattige kinderkamer bestaat uit een bed, een kledingkast en een nachtkastje. Het bed is 90 x 200 cm. Deze kinderkamer heeft het thema ster en dat is doorgevoerd in alle meubels. Die overigens ook los te verkrijgen zijn. Naast de meubels van deze hemelse complete kinderkamer, kun je de commode en het bureau dat ook op de foto staan, er bij bestellen. Zo maak je de hele kinderkamer compleet in dezelfde stijl en zal jouw kind zijn of haar kamer niet eens meer uit willen. Wat zal jouw zoon of dochter heerlijk slapen zo onder de sterren!
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Complete kinderkamer Ster.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Complete kinderkamer Ster vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.