0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Kindernachtkastje Ster

65,-
Productomschrijving
Kinder nachtkastje Ster is perfect voor alle prinsessen en feeën onder ons! Door de leuke decoratie met sterren, kan jouw dochter haar fantasie helemaal de loop laten.

Kindernachtkastje Ster heeft een lade voor opbergruimte, ideaal dus voor wanneer jouw dochter d'r haarelastiekjes wil opbergen. Of wanneer ze klaar is met haar sprookjesboek. Zo houd je de kamer netjes en opgeruimd. Dit kinder nachtkastje is echt perfect voor een meisjeskamer, door de kleuren en de vrolijkheid. Niemand gaat in deze slaapkamer verdrietig naar bed!


Bekijk ook de complete kinderkamer Ster. Hier vind je een nachtkastje, kledingkast en een bed, allemaal in de stijl van 'sterren en het heelal'.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 34 cm
Breedte
: 44 cm
Diepte
: 39 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Kindernachtkastje Ster.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Kindernachtkastje Ster vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.