0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Kinderkast Ster

265,-
Productomschrijving
Deze superschattige en leuke kinderkledingkast is een musthave in iedere kinderkamer! Deze kinderkast die helemaal doorgevoerd is in het thema ‘sterren’, geeft een speelse uitstraling aan de slaapkamer. Een kinderkledingkast is natuurlijk essentieel in een kinderslaapkamer. Deze kast heeft genoeg opbergruimte. Hier kunnen alle kleertjes, speelgoed en andere dingen in opgeborgen en opgeruimd worden. Kinderkast Ster heeft twee deuren en een lade. Één van de deuren is voorzien van een spiegel. Ideaal wanneer er een outfit gecheckt moet worden! De kledingkast is overal leuk gedecoreerd met sterren. Ook de kleuren zijn erg vrolijk, waardoor de hele kinderkamer meteen iets gezelligs krijgt. Deze kinderkast is ook verkrijgbaar in de combinatie met de complete kinderkamer Ster. Met kinderbed én nachtkastje.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 95 cm
Diepte
: 52 cm
Hoogte
: 187 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Kinderkast Ster.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Kinderkast Ster vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.