0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Kinderkast Ster

265

Productomschrijving

Deze superschattige en leuke kinderkledingkast is een musthave in iedere kinderkamer! Deze kinderkast die helemaal doorgevoerd is in het thema ‘sterren’, geeft een speelse uitstraling aan de slaapkamer. Een kinderkledingkast is natuurlijk essentieel in een kinderslaapkamer. Deze kast heeft genoeg opbergruimte. Hier kunnen alle kleertjes, speelgoed en andere dingen in opgeborgen en opgeruimd worden. Kinderkast Ster heeft twee deuren en een lade. Één van de deuren is voorzien van een spiegel. Ideaal wanneer er een outfit gecheckt moet worden! De kledingkast is overal leuk gedecoreerd met sterren. Ook de kleuren zijn erg vrolijk, waardoor de hele kinderkamer meteen iets gezelligs krijgt. Deze kinderkast is ook verkrijgbaar in de combinatie met de complete kinderkamer Ster. Met kinderbed én nachtkastje.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Diepte
: 52 cm
Hoogte
: 187 cm
Breedte
: 95 cm

Uit dezelfde serie

Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Kinderkast Ster.

Alternatieven

Alternatieve producten voor de Kinderkast Ster vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.