0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Tienernachtkastje Berg

0/10 (0 reviews)
Adviesprijs 169,- 99,- 42%
Productomschrijving
Het kindernachtkastje Berg is uitgevoerd in de kleur wit en licht hout. Met deze combinatie creëer je een mooie landelijke uitstraling in de slaapkamer. Omdat dit kindernachtkastje is uitgevoerd met twee lades, kun je niet alleen daar spullen in bewaren, maar ook het bovenblad is bruikbaar. Ideaal voor bijvoorbeeld een lampje.

Dit kindernachtkastje is los aan te schaffen, maar ook in combinatie met het kinderbed en de kinderkledingkast. Wil je deze drie meubels, dan schaf je de complete kinderslaapkamer Berg aan. In deze serie vind je ook het bureau Berg en kinderladekast Berg.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 55 cm
Hoogte
: 49 cm
Diepte
: 35 cm
Te bekijken?
: Ja, in Den Haag en Eindhoven
Wat klanten van ons vinden
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Tienernachtkastje Berg ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.