0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Kinderladekast Vlinder

210,-
Productomschrijving
Kinderladekast Vlinder is zoals de naam al doet vermoeden: een commode uitgevoerd in details met vlinders. De kinderladekast is roze en wit. Rustig, maar wel vrolijk en kleurrijk. Perfect voor een meisjesslaapkamer. De kinderladekast is voorzien van drie grote lades voor veel opbergruimte. Hier kun je een hoop in kwijt. Ook bovenop de kinder commode is plek voor spulletjes of decoratie. Daarnaast is deze kinder ladekast voorzien van een spiegel, wat natuurlijk niet te missen is in een meisjeskamer! Kijk hier voor de hele collectie Vlinder.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 97 cm
Breedte
: 85 cm
In Showroom
: Ja, Eindhoven
Diepte
: 50 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Kinderladekast Vlinder.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Kinderladekast Vlinder vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.