0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Kinderladekast Vlinder

210

Productomschrijving

Kinderladekast Vlinder is zoals de naam al doet vermoeden: een commode uitgevoerd in details met vlinders. De kinderladekast is roze en wit. Rustig, maar wel vrolijk en kleurrijk. Perfect voor een meisjesslaapkamer. De kinderladekast is voorzien van drie grote lades voor veel opbergruimte. Hier kun je een hoop in kwijt. Ook bovenop de kinder commode is plek voor spulletjes of decoratie. Daarnaast is deze kinder ladekast voorzien van een spiegel, wat natuurlijk niet te missen is in een meisjeskamer! Kijk hier voor de hele collectie Vlinder.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Breedte
: 85 cm
Diepte
: 50 cm
Hoogte
: 97 cm

Uit dezelfde serie

Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Kinderladekast Vlinder.

Alternatieven

Alternatieve producten voor de Kinderladekast Vlinder vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.