0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Kindernachtkastje Game

40,-
Productomschrijving
Dit kindernachtkastje kan in iedere woning, iedere slaapkamer en naast ieder bed. Door de neutrale en subtiele uitvoering, misstaat dit nachtkastje nergens. En krijg je dus niet het probleem, dat wanneer je al meubels hebt staan, je interieur totaal niet bij elkaar past.

Het nachtkastje Game is een modern, simpel kindernachtkastje uitgevoerd in de kleur accacia gecombineerd met wit. Door de lade is er opbergruimte ín het kastje, maar kun je er natuurlijk ook iets bovenop zetten. Zoals een wekker, een lamp of een boek. In deze serie zijn ook een commode, een bed, een hoogslaper en een kledingkast te vinden. Kijk voor de commode in de serie Game hier.

Specificaties
Fysieke kenmerken
Gewicht
: 8 kg
Breedte
: 33 cm
Diepte
: 43 cm
Hoogte
: 43 cm
Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.