0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Nachtkastje Toronto (set van 2)

195,- 115 42% Je bespaart € 80,00
  • Spaanplaat - MS_wellington_oak - 47 x 41 cm
Productomschrijving
Deze nachtkastjes komen in een set per twee en zijn uitgevoerd in een mooie landelijke stijl. Handig wanneer je een tweepersoonsbed hebt en allebei een nachtkastje nodig hebt. Dit zorgt daarnaast ook voor eenheid in de slaapkamer. Deze nachtkastjes zijn uitgevoerd met twee lades, waardoor je genoeg opbergruimte. Dit zorgt voor een opgeruimde slaapkamer waardoor je weer heerlijk tot rust komt daar. De nachtkastjes Toronto komen uit de woonserie Toronto, waar ook een bed en kledingkast beschikbaar zijn. Op die manier passen al jouw slaapkamermeubels perfect bij elkaar. Shop de nachtkastjes Toronto nu snel online of ga langs in één van onze woonwinkels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 42 cm
Breedte
: 47 cm
Gewicht
: 31 kg
Diepte
: 41 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Nachtkastje Toronto (set van 2).
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Nachtkastje Toronto (set van 2) vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.