0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Houten nachtkastjes Woody (set van 2)

120,-
Productomschrijving
De houten nachtkastjes Woody komen in een set van twee, wat ideaal is wanneer je jouw slaapkamer in één stijl wil inrichten. Zo passen ze dus perfect bij elkaar en bij jouw bed of boxspring. De nachtkastjes zijn voorzien van twee lade, waardoor je genoeg opbergruimte hebt voor spullen die je graag bij de hand hebt ‘s nachts. De handgrepen van de houten nachtkastjes zijn gemaakt van massief hout. De kleurcombinatie wotan oak met glossy white zorgt voor iets warms, maar ook iets subtiels en rustig. Deze houten nachtkastjes passen door deze kleurencombinatie meer dan perfect in een landelijk of een Scandinavisch interieur. Deze prijs is voor twee stuks. Bekijk ook de complete slaapkamer Woody, waar deze houten nachtkastjes ook onderdeel van zijn.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 41 cm
Breedte
: 46 cm
Gewicht
: 24 kg
Hoogte
: 35 cm
In Showroom
: Ja, in Eindhoven
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Houten nachtkastjes Woody (set van 2).
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Houten nachtkastjes Woody (set van 2) vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.