0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Industrieel nachtkastje Lofty

120,-
  • Spaanplaat - ST_Donker_Eiken - 50 x 40 cm
Productomschrijving
Het industrieel nachtkastje Lofty is van eikenhout en zorgt in iedere slaapkamer meteen voor die gewilde industriële look. Door het rustige design passen deze kastjes naast elk soort bed, maar ook in elk soort interieur. Al is het wel de perfecte aanvulling op een stoer, natuurlijk of een robuuste inrichting. Omdat er maar liefst twee lades in zitten, is er genoeg opbergruimte ín het industrieel nachtkastje, voor bijvoorbeeld een boek, of een beugel. En is er nog steeds genoeg ruimte voor een nachtlamp en andere dingen op je kastjes. Zo hoef je ’s avonds en ‘s nachts niet meer jouw bed uit! Wil je jouw slaapkamer rustig en in één stijl inrichten? Dat kan. Bekijk dan de serie Lofty. Of de complete slaapkamer Lofty, waar dit industrieel nachtkastje onderdeel van is.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 45 cm
Breedte
: 50 cm
In Showroom
: Ja, Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Diepte
: 40 cm
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.