0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Nachtkastje Mary

90,-
Productomschrijving
Het moderne nachtkastje Mary is chic, subtiel en perfect voor degenen die van deze woonstijl houden. Dit nachtkastje is daarnaast ideaal wanneer je veel opbergruimte nodig hebt. Door de twee lades kun je veel opbergen en heb je daarnaast geen rommel meer. Bewaar hier je boeken, afstandsbediening of datgene dat je nodig hebt bij je slaap. Wil je het liefst bij elkaar passende meubels? Kijk dan eens bij de complete slaapkamer Mary, waar dit nachtkastje onderdeel van is. Shop het moderne nachtkastje Mary nu snel online of in één van onze woonwinkels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 37 cm
Breedte
: 55 cm
Gewicht
: 15 kg
Hoogte
: 48 cm
In Showroom
: Ja, Den Haag
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Nachtkastje Mary.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Nachtkastje Mary vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.