0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Kledingkast Mary

510,-
  • MDF - MO_Hoogglans_Wit - 164 x 58 cm
Productomschrijving
Deze moderne kledingkast is hét item als je van een de moderne woonstijl houdt. De kledingkast Mary is uitgevoerd in hoogglans wit en heeft twee grote spiegelpanelen op de deuren in het midden. De kledingkast heeft een standaard indeling, waar je dus geen meerprijs voor betaalt. Deze indeling bestaat uit legplanken en twee roedes. Een hoogglans witte kledingkast zorgt voor veel rust in de slaapkamer en is daarbij ook makkelijk te combineren met andere (al bestaande) slaapkamermeubels. De kledingkast Mary is ook verkrijgbaar in de complete slaapkamerserie Mary. Hierbij schaf je naast de kledingkast, ook een modern bed en moderne nachtkastjes aan. Uiteraard is het ook mogelijk alle producten los aan te schaffen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 164 cm
In Showroom
: Ja, Den Haag
Diepte
: 58 cm
Hoogte
: 210 cm
Gewicht
: 132 kg
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Kledingkast Mary.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Kledingkast Mary vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.