0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Nachtkastje Wien

139,- 95 32% Je bespaart € 44,00
Productomschrijving
Het leuke, knusse nachtkastje Wien is voorzien van twee lades, waardoor er genoeg plek is om spulletjes in te bewaren. Denk aan een boek of een E-Reader. Op het bovenblad is meer dan genoeg ruimte voor bijvoorbeeld een lamp en een glas. Dit nachtkastje komt in de kleurcombinatie lefkas eiken en sand gloss, wat een natuurlijke en landelijke look geeft. Wil je jouw gehele slaapkamer in dezelfde stijl of wil je gewoonweg dat jouw slaapkamer rust uitstraalt? Dat kan. Bekijk dan ook eens de complete slaapkamer Wien. Of bekijk al deze slaapkamermeubels los, wanneer je enkel een bed, kledingkast of commode wil aanschaffen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Den haag en Eindhoven
Diepte
: 41 cm
Breedte
: 56 cm
Hoogte
: 41 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Nachtkastje Wien.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Nachtkastje Wien vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.