0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • Bezorging voor 29,95

Complete slaapkamer Wien

1295 Adviesprijs1599,- 20% Je bespaart € 304,00

Productomschrijving

Moderne complete slaapkamer Wien is elegant. Deze hoogglans meubels zijn gemaakt in de kleur Lefkas Oak. En geven een chique uitstraling aan de slaapkamer. Zo krijg je het gevoel van luxe dat je krijgt in een hotel. Waan je altijd in zo’n rustgevende omgeving, door deze meubelset aan te schaffen. Naast een bed krijg je bij deze set ook twee nachtkastjes én een kledingkast. Deze meubels zijn ook allemaal los verkrijgbaar. De kledingkast heeft schuifdeuren, wat handig is wanneer je een wat kleinere slaapkamer hebt.

De kledingkast en het bed zijn ook leverbaar in grotere afmetingen. Let op! Het bed komt exclusief matras en lattenbodem.

Specificaties

Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, Amsterdam en Den Haag

Uit dezelfde serie

Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Complete slaapkamer Wien.

Alternatieven

Alternatieve producten voor de Complete slaapkamer Wien vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.