0
Menu ×
 • checkbox woonenzo
  Gratis verzending!

Complete slaapkamer Lofty

2155,- 1195 45% Je bespaart € 960,00
 • Industrieel bed Lofty
  Spaanplaat - ST_Donker_Eiken - 160 x 200 cm - Exclusief Opbergbox
 • Spaanplaat - ST_Donker_Eiken - 180 x 200 cm - Exclusief Opbergbox
 • Industriele kledingkast Lofty
  Spaanplaat - ST_Donker_Eiken - 204 x 60 cm
 • Industrieel nachtkastje Lofty
  Spaanplaat - ST_Donker_Eiken - 50 x 40 cm
Productomschrijving
Deze complete slaapkamer in industriële stijl zorgt ervoor dat je kamer er robuust en stoer uitziet, zonder dat je daar zelf veel moeite voor hoeft te doen. Voor een bizar lage prijs heb je een slaapkamer bestaande uit een bed, twee nachtkastjes én een kast. Die chic uitstraalt en waar van top tot teen goed over nagedacht is. Alles past bij elkaar en je slaapkamer straalt rust uit. Je hoeft niets zelf uit te gaan zoeken, dat hebben wij al voor jou gedaan! De producten uit deze serie zijn ook allemaal los verkrijgbaar. LET OP! Exclusief lattenbodem en matras.


Deze set bestaat uit een tweepersoonsbed, een kledingkast en twee nachtkastjes.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Complete slaapkamer Lofty.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Complete slaapkamer Lofty vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.