0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Stellingkast Lofty

415,-
Productomschrijving
Deze unieke en industriële stellingkast is perfect voor iedere woonkamer of zelfs keuken. Stellingkast Lofty zorgt ervoor dat jouw kamer zó in een woonmagazine zou kunnen staan. En geeft iedere kamer een elegante look. Je kamer is helemaal af gestyled, met deze kast. In de stellingkast kun je van alles tentoonstellen. Je kunt de kast leuk aankleden met decoratie of planten. Zo wordt jouw kamer nóg gezelliger en persoonlijker. Of je zet er boeken in. In de serie Lofty zijn ook een complete slaapkamer en alle meubels daarvan los verkrijgbaar. Zo style je jouw hele interieur in dezelfde stijl en dezelfde kleuren! Deze stellingkast wordt gemonteerd geleverd. Je hoeft dus niet zelf te klussen!
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, Amsterdam en Den Haag
Diepte
: 50 cm
Hoogte
: 163 cm
Breedte
: 106 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Stellingkast Lofty.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Stellingkast Lofty vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.