0
Opening nieuwe woonwinkel Eindhoven 10 april!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Complete slaapkamer Lofty

1195 Adviesprijs2155,- 45% Je bespaart € 960,00
  • Industrieel bed Lofty
    Spaanplaat - ST_Donker_Eiken - 160 x 200 cm - Inclusief opbergbox
  • Spaanplaat - ST_Donker_Eiken - 160 x 200 cm - Exclusief Opbergbox
  • Spaanplaat - ST_Donker_Eiken - 140 x 200 cm - Exclusief Opbergbox
Productomschrijving
Deze complete slaapkamer in industriële stijl zorgt ervoor dat je kamer er robuust en stoer uitziet, zonder dat je daar zelf veel moeite voor hoeft te doen. Voor een bizar lage prijs heb je een slaapkamer bestaande uit een bed, twee nachtkastjes én een kast. Die chic uitstraalt en waar van top tot teen goed over nagedacht is. Alles past bij elkaar en je slaapkamer straalt rust uit. Je hoeft niets zelf uit te gaan zoeken, dat hebben wij al voor jou gedaan! De producten uit deze serie zijn ook allemaal los verkrijgbaar. LET OP! Exclusief lattenbodem en matras.


Deze set bestaat uit een tweepersoonsbed, een kledingkast en twee nachtkastjes.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Amsterdam en Den Haag
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Complete slaapkamer Lofty.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Complete slaapkamer Lofty vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in ons distributiecentrum in Tilburg of in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Je kunt jouw meubels ook thuis laten bezorgen door onze bezorgservice, voor een vergoeding van 29,95. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code en de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.