0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

3 Legplanken 108cm (Jacky, Jakobina, Clif)

70,-
Productomschrijving
Deze drie legplanken kunnen besteld worden voor de kledingkasten Jacky, Jakobina en Clif. De legplanken passen perfect in het brede gedeelte van deze kledingkast. Zo creëer je makkelijk, snel én goedkoop extra opbergruimte. Heb je bijvoorbeeld veel broeken? Of misschien juist heel veel plek nodig voor mandjes vol spullen? Heb je veel truitjes die je graag opvouwt in plaats van ophangt? Dan zijn deze legplanken dé ideale oplossing voor jou. Je monteert ze makkelijk in één van deze drie kledingkasten en op die manier heb je veel meer plek in je kast! Bekijk hier kledingkasten Jacky, Jakobina en Clif.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 42 cm
Breedte
: 108 cm
Hoogte
: 2 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de 3 Legplanken 108cm (Jacky, Jakobina, Clif).
Alternatieven
Alternatieve producten voor de 3 Legplanken 108cm (Jacky, Jakobina, Clif) vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.