0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Houten kledingkast Clif

535,-
  • Spaanplaat - FO_Vintage Eiken
Productomschrijving
Deze mooie houten kledingkast voegt karakter toe aan een slaapkamer. En heeft daarnaast heel veel opbergruimte. Door de schuifdeuren houd je veel ruimte over in je slaapkamer: je kunt namelijk makkelijk meubels naast deze prachtige houten kledingkast plaatsen. Dit is het ultieme item wanneer je van een industrieel interieur houdt. Niets schreeuwt meer industrieel als deze mooie houten kledingkast namelijk. Door het donkere kleurgebruik wordt jouw slaapkamer zeker heel chic, maar ook heel knus. En door de standaard indeling kun je meteen je kleding ophangen en hoef je niets extra's te betalen voor roedes of legplanken. Tenzij je nóg meer legplanken wil om meer ruimte te creëren. Bekijk hier de legplanken die bij deze houten kledingkast horen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 210 cm
In Showroom
: Ja, Den Haag en Eindhoven
Diepte
: 61 cm
Breedte
: 220 cm
Gewicht
: 140 kg
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Houten kledingkast Clif vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.