1
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Kledingkast industrieel Jakobina

495,-
  • Spaanplaat - FO_Eiken/Zwart eiken - 220 cm
  • Spaanplaat - FO_Eiken/Zwart eiken - 270 cm
Productomschrijving
De kledingkast industrieel Jakobina is een kledingkast met veel opbergruimte. Deze unieke kast misstaat in geen enkele slaapkamer! Door het verschil in materiaal en kleur, is het een echte blikvanger. De kledingkast industrieel past dus perfect in een industrieel interieur. En dat niet alleen, er is genoeg ruimte voor kleding. Ook is er een hanggedeelte, waar jassen of blousen opgehangen kunnen worden. Zo kom je zeker geen ruimte tekort voor je spullen. Daarbij is deze kast ook verkrijgbaar in een groter formaat, omdat dit een bredere kast is dan gemiddelde kasten, zul je zeker geen opbergruimte tekort komen. Dat is een mooie extra naast het prachtige design! Zoek je naast kledingkast industrieel Jakobina ook nog andere slaapkamermeubels? Bekijk dan ook eens ons assortiment.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Gewicht
: 185 kg
Hoogte
: 210 cm
In Showroom
: Ja, Den Haag en Eindhoven
Diepte
: 61 cm
Breedte
: 220 / 270 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Kledingkast industrieel Jakobina.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Kledingkast industrieel Jakobina vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.