0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Demper schuifdeur (Jacky, Jakobina, Clif)

60,-
Productomschrijving
Een schuifdeur is de ideale oplossing voor elk interieur. Een softclose systeem biedt nog meer gebruiksgemak. Softclose is een systeem dat er voor zorgt dat de deur bij openen of sluiten een vertraging heeft. Hierbij zal de deur altijd zachtjes openen of sluiten. Deze dempers zijn het softclose systeem van drie kledingkasten, waarmee gezorgd wordt dat de kledingkast soepeler en zachter schuift. Zo krijg je minder snel sporen van gebruik en knalt jouw deur nooit dicht. De demper hoort bij de kledingkasten Jacky, Jakobina en Clif en kan er dus optioneel bij besteld worden. Bekijk ook de legplanken, om naast deze demper als extra optie aan een kledingkast toe te voegen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 2 cm
Breedte
: 6 cm
Gewicht
: 1 kg
Lengte
: 18 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Demper schuifdeur (Jacky, Jakobina, Clif).
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.