0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

3 Legplanken 48cm (Jacky, Jakobina, Clif)

45,-
Productomschrijving
Deze drie legplanken van 48 cm kunnen besteld worden voor de kledingkasten Jacky, Jakobina en Clif. Deze legplanken passen namelijk perfect in het smalle gedeelte van de kledingkast. Op deze manier kun je hier bijvoorbeeld mandjes vol spullen neerzetten, of broeken/kleding opgevouwen opruimen. Deze legplanken komen in een set van drie planken, zodat je in één keer veel meer opbergruimte kunt creëren. Dit is een eenvoudige en goedkope manier om meer kleding op te ruimen of op te bergen in jouw kledingkast. Bekijk ook eens de legplanken voor het brede gedeelte van deze kledingkasten. En stel jouw kledingkast zo samen dat deze perfect past bij jouw wensen en behoeften!
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 42 cm
Hoogte
: 2 cm
Breedte
: 48 cm
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.