0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Kledingkast Jakobina

495,-
  • Spaanplaat - FO_Eiken/Zwart eiken - 220 cm
  • Spaanplaat - FO_Eiken/Zwart eiken - 270 cm
Productomschrijving
De kledingkast industrieel Jakobina is een kledingkast met veel opbergruimte. Deze unieke kast misstaat in geen enkele slaapkamer! Door het verschil in materiaal en kleur, is het een echte blikvanger. De kledingkast industrieel past dus perfect in een industrieel interieur. En dat niet alleen, er is genoeg ruimte voor kleding. Ook is er een hanggedeelte, waar jassen of blousen opgehangen kunnen worden. Zo kom je zeker geen ruimte tekort voor je spullen. Daarbij is deze kast ook verkrijgbaar in een groter formaat, omdat dit een bredere kast is dan gemiddelde kasten, zul je zeker geen opbergruimte tekort komen. Dat is een mooie extra naast het prachtige design! Zoek je naast kledingkast industrieel Jakobina ook nog andere slaapkamermeubels? Bekijk dan ook eens ons assortiment.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 210 cm
In Showroom
: Ja, Den Haag en Eindhoven
Diepte
: 61 cm
Breedte
: 220 / 270 cm
Gewicht
: 185 kg
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Kledingkast Jakobina.
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Kledingkast Jakobina ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.