0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Hoogglans salontafel Greta

215,-
  • MDF - mo_Betonlook - 126 x 66 cm
Productomschrijving
Hoogglans salontafel Greta is een salontafel die perfect staat in een modern of klassiek interieur. Deze salontafel is uitgevoerd in hoogglans betonlook. Wat naast chic en elegant, ook een beetje robuustheid uitstraalt. Een hoogglans salontafel oogt heel stijlvol en je geeft je woonkamer meteen een heel andere uitstraling door de aanschaf van deze salontafel. Bekijk ook de complete woonkamer Greta voor meer meubels uit deze serie. Of neem een kijkje bij de dressoirs, vitrinekasten, tv-meubels of eettafels voor meerdere losse meubels uit de collectie Greta. Zodat je naast deze mooie hoogglans salontafel, ook andere hoogglans meubels in jouw woonkamer kunt toevoegen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 126 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Breedte
: 67 cm
Gewicht
: 30 kg
Hoogte
: 42 cm
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.