0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Hoogglans eettafel Greta

275,-
  • MDF - mo_Betonlook - 160 x 90 cm
  • MDF - mo_Betonlook - 190 x 90 cm

Productomschrijving

Deze hoogglans eettafel is uitgevoerd in betonlook. En geeft een decadente en chique uitstrlaing aan jouw eethoke. Hoogglans eettafel Greta is modern en uitgevoerd in MDF hoogglans. Deze eettafel is ook leverbaar in 190 cm voor een meerprijs. Je kunt dus zelf kiezen of je een vier persoons, zes persoons of zelfs een acht persoons eettafel aanschaft. Aan een tafel van 190 cm kunnen namelijk aan de kop van de tafel ook eetstoelen geplaatst worden. Is dit helemaal jouw stijl? Bekijk dan ook eens de complete woonkamer Greta, waar deze hoogglans eettafel onderdeel van is. Naast een tv-meubel, salontafel en een dressoir, allemaal in dezelfde stijl en kleur.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Breedte
: 90 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam en Den Haag
Lengte
: 160 > 190 cm
Gewicht
: 40 kg
Hoogte
: 77 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Hoogglans eettafel Greta.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Hoogglans eettafel Greta vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.