0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Hoogglans eettafel Greta

300,-
  • MDF - mo_Betonlook - 160 x 90 cm
Productomschrijving
Deze hoogglans eettafel is uitgevoerd in betonlook. En geeft een decadente en chique uitstraling aan jouw eethoek. Hoogglans eettafel Greta is modern en uitgevoerd in MDF hoogglans. Deze eettafel is ook leverbaar in 190 cm voor een meerprijs. Je kunt dus zelf kiezen of je een vier persoons, zes persoons of zelfs een acht persoons eettafel aanschaft. Aan een tafel van 190 cm kunnen namelijk aan de kop van de tafel ook eetstoelen geplaatst worden. Is dit helemaal jouw stijl? Bekijk dan ook eens de complete woonkamer Greta, waar deze hoogglans eettafel onderdeel van is. Naast een tv-meubel, salontafel en een dressoir, allemaal in dezelfde stijl en kleur.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 77 cm
Breedte
: 90 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Lengte
: 160 > 190 cm
Gewicht
: 40 kg
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Hoogglans eettafel Greta.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Hoogglans eettafel Greta vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.