1
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Eettafel uitschuifbaar Duro

285,-
  • Spaanplaat - FO_Pijnboom Wit /Antiek Eiken - 160 x 90 cm
Productomschrijving
De eettafel uitschuifbaar Duro is ideaal wanneer je twijfelt tussen een grote en een wat kleinere eettafel. Met de eettafel Duro sla je namelijk twee vliegen in één klap! Je kunt aan de uitschuifbare tafel makkelijk zes tot acht mensen plaatsen. Maar wanneer je overdag de ruimte nodig hebt, schuif je de tafelbladen gewoon weer naar binnen. Zo kun je een grote groep mensen aan tafel entertainen, gezellig samen dineren of borrel, maar je kunt tegelijkertijd óók ruimte besparen. Deze eettafel is 160 cm wanneer deze ingeklapt is en 200 cm wanneer deze is uitgeschoven. Shop de eettafel Duro nu in de webshop of in één van de woonwinkels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Gewicht
: 63 kg
Breedte
: 90 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den-Haag en Eindhoven
Hoogte
: 77 cm
Lengte
: 160 > 200 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Eettafel uitschuifbaar Duro.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Eettafel uitschuifbaar Duro vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.