0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Eettafel Lofty

285,-
  • Spaanplaat - ST_Donker_Eiken - 170 x 90 cm
Productomschrijving
Deze prachtige eettafel is stoer en industrieel. En wordt daarmee het ideale item voor iedereen die van deze woonstijl houdt. Door het bovenblad past de eettafel Lofty ook heel mooi bij een landelijk, urban of bohemien interieur. Omdat deze eettafel dunne poten heeft, is het makkelijk hier eetkamerstoelen aan te plaatsen. Leuk te combineren ook met eetkamerstoelen met dezelfde zwarte poten. Daarnaast lijkt daardoor de ruimte waar je de eettafel Lofty neerzet groter, omdat er veel licht door de tafel komt. Bekijk ook de andere meubels uit de serie Lofty, of ga voor de complete woonkamer, die bestaat uit deze eettafel, een salontafel, tv-meubel en een dressoir.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 90 cm
Hoogte
: 76 cm
Lengte
: 170 cm
In Showroom
: Ja, Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Eettafel Lofty.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Eettafel Lofty vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.