0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Dressoir Lofty

500,-
  • Spaanplaat - ST_Donker_Eiken - 190 x 47 cm
Productomschrijving
Dit prachtige dressoir is hét item om aan te schaffen wanneer je van een industrieel interieur houdt. Dressoir Lofty is namelijk het ultieme industriële meubel. De combinatie van hout en metaal is stoer, maar ook natuurlijk. Het dressoir heeft veel opbergruimte, dus je kunt jouw woonkamer of keuken mooi opgeruimd houden. Met meerdere vakken en lades kun je namelijk een hoop kwijt! Je kunt dit dressoir los aanschaffen, maar ook in combinatie met een salontafel, eettafel en tv-meubel, dus als complete woonkamer Lofty. Op die manier passen alle woonkamermeubels perfect bij elkaar en straalt jouw woning rust uit. Bekijk hier alle meubels uit de serie Lofty.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 90 cm
Breedte
: 190 cm
In Showroom
: Ja, Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Diepte
: 47 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Dressoir Lofty.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Dressoir Lofty vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.