0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Dressoirspiegel Lofty

165,-
Productomschrijving
De dressoirspiegel Lofty is hét item voor bij de complete woonserie Lofty. De afwerking en vormgeving zijn namelijk perfect afgesteld op het dressoir Lofty. Maar deze dressoirspiegel is uiteraard ook los verkrijgbaar. Door het zwarte lijstje is dit een stoer, maar tevens ook chic item. Een zwarte spiegellijst is makkelijk te combineren met praktisch alle kleuren aan de muur. Je zou deze dressoirspiegel natuurlijk ook zonder het dressoir kunnen plaatsen, of ze samen bestellen maar niet samen op dezelfde plek plaatsen. Bekijk hier het dressoir Lofty, of ga voor de complete woonkamer, waar het dressoir ook onderdeel van is.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 70 cm
Lengte
: 150 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Dressoirspiegel Lofty.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Dressoirspiegel Lofty vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels ook gratis thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.