2
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Dressoirspiegel Tilburg Grey

45,-
  • Spaanplaat - Grey IDZ_grey
Productomschrijving
De dressoirspiegel van Tilburg is modern, mooi en daarnaast ook functioneel. Het is de perfecte aanvulling op de complete woonkamer Tilburg, of enkel het dressoir Tilburg. Deze dressoirspiegel is namelijk in dezelfde stijl, van hetzelfde materiaal en in dezelfde kleur gemaakt als deze serie. Deze dressoirspiegel zorgt ervoor dat jouw woonkamer groter lijkt. Maar het ziet er ook nog eens heel stijlvol uit. Een dressoirspiegel laat een woonkamer ruimtelijker ogen, omdat er meer licht weerkaatst wordt. Bekijk ook de complete woonkamer Tilburg en richt jouw woonkamer in één klap compleet in. Deze dressoirspiegel is natuurlijk ook los te bestellen!
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, Amsterdam en Eindhoven
Breedte
: 60 cm
Diepte
: 3 cm
Lengte
: 60 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Dressoirspiegel Tilburg Grey.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Dressoirspiegel Tilburg Grey vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.