7 woonwinkels in Nederland! Zoek jouw winkel
0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Grijze dressoirspiegel Tilburg

55,-
Te zien in 2 van onze 7 winkels.
Productomschrijving
De dressoirspiegel van Tilburg is modern, mooi en daarnaast ook functioneel. Het is de perfecte aanvulling op de complete woonkamer Tilburg, of enkel het dressoir Tilburg. Deze dressoirspiegel is namelijk in dezelfde stijl, van hetzelfde materiaal en in dezelfde kleur gemaakt als deze serie. Deze dressoirspiegel zorgt ervoor dat jouw woonkamer groter lijkt. Maar het ziet er ook nog eens heel stijlvol uit. Een dressoirspiegel laat een woonkamer ruimtelijker ogen, omdat er meer licht weerkaatst wordt. Bekijk ook de complete woonkamers, waaronder de complete woonkamer Tilburg. En richt jouw woonkamer in één klap compleet in. Deze dressoirspiegel is natuurlijk ook los te bestellen!
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte 60 cm
Breedte 60 cm
Diepte 3 cm
Wat klanten van ons vinden
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Grijze dressoirspiegel Tilburg.
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Sittard-Geleen en Utrecht zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.