0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Dressoirspiegel Tilburg Grey

45,-
  • Spaanplaat - Grey IDZ_grey
Productomschrijving
De dressoirspiegel van Tilburg is modern, mooi en daarnaast ook functioneel. Het is de perfecte aanvulling op de complete woonkamer Tilburg, of enkel het dressoir Tilburg. Deze dressoirspiegel is namelijk in dezelfde stijl, van hetzelfde materiaal en in dezelfde kleur gemaakt als deze serie. Deze dressoirspiegel zorgt ervoor dat jouw woonkamer groter lijkt. Maar het ziet er ook nog eens heel stijlvol uit. Een dressoirspiegel laat een woonkamer ruimtelijker ogen, omdat er meer licht weerkaatst wordt. Bekijk ook de complete woonkamer Tilburg en richt jouw woonkamer in één klap compleet in. Deze dressoirspiegel is natuurlijk ook los te bestellen!
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 60 cm
In Showroom
: Ja, in Tilburg en Amsterdam
Breedte
: 60 cm
Diepte
: 3 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Dressoirspiegel Tilburg Grey.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Dressoirspiegel Tilburg Grey vind je hieronder.
Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.