0
Menu ×
 • checkbox woonenzo
  Gratis verzending!

Complete woonkamer Lofty

1100,- 995 10% Je bespaart € 105,00
 • Salontafel Lofty
  Spaanplaat - ST_Donker_Eiken - 110 x 60 cm
 • Tv-meubel Lofty
  Spaanplaat - ST_Donker_Eiken - 154 x 45 cm
 • Eettafel Lofty
  Spaanplaat - ST_Donker_Eiken - 170 x 90 cm
 • Dressoir Lofty
  Spaanplaat - ST_Donker_Eiken - 190 x 47 cm
Productomschrijving
Deze prachtige complete woonkamer is één van onze persoonlijke favorieten. De mooie afwerking, de stoere details: alles klopt aan de woonserie Lofty. Zeker voor de echte liefhebbers van een industrieel interieur. De complete woonkamer bestaat uit een salontafel, een eettafel, een tv-meubel en een dressoir. Eventueel zou je er een vitrinekast bij kunnen bestellen. En zelfs daar heb je keuze in! In de serie Lofty is overigens ook nog een complete slaapkamer beschikbaar. Zo is jouw hele woning op elkaar afgestemd! De stoelen op de productfoto zijn speciaal uitgezocht voor deze set, maar dien je er los bij te bestellen. Je kunt natuurlijk ook voor andere eetkamerstoelen gaan. Wij bieden een ruime collectie stoelen aan namelijk.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Amsterdam
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Complete woonkamer Lofty.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Complete woonkamer Lofty vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels ook gratis thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.