0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Vitrinekast Lofty (eendeurs)

365,-
  • Spaanplaat - ST_Donker_Eiken - 60 x 47 cm
Productomschrijving
Deze prachtige vitrinekast bestaat uit een deel open vakken en een deel dichte opbergvakken. Op die manier kun je spullen opbergen, maar ook tentoonstellen. Daarmee wordt jouw vitrinekast niet alleen een handig item, maar ook een meubel waarmee je sfeer brengt in jouw woonkamer, slaapkamer of eetkamer. Heb je een persoonlijke fotolijst, een bijzondere vaas of andere mooie decoratie: dan kun je deze mooi uitstallen achter het glas. De vitrinekast Lofty komt uit de woonserie Lofty. Je kunt deze bijvoorbeeld bij de complete woonkamer Lofty bestellen, maar natuurlijk ook los. Deze vitrinekast is er ook in één afmeting groter. Bekijk de gehele serie Lofty hier.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 185 cm
Breedte
: 60 cm
In Showroom
: Ja, Den Haag
Diepte
: 47 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Vitrinekast Lofty (eendeurs).
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Vitrinekast Lofty (eendeurs) vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.