0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Salontafel Lofty

185,-
  • Spaanplaat - ST_Donker_Eiken - 110 x 60 cm
Productomschrijving
Deze mooie, unieke salontafel is een echte musthave wanneer je van industriële meubels houdt. De salontafel Lofty staat hoog op de poten, waardoor een kamer wat lichter oogt. Een robuustere salontafel zorgt er namelijk voor dat er minder licht door schijnt en de ruimte wat kleiner lijkt. Dat is dus het grote voordeel van een salontafel op poten. Daarnaast is dit een mooi industrieel item, dat bij alle soorten industriële items past. Hout, metaal, een mix: salontafel Lofty past er altijd wel bij! Bekijk ook eens de andere meubels uit deze serie of ga voor de complete woonkamer Lofty, waar deze salontafel onderdeel van is.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 60 cm
Hoogte
: 55 cm
Lengte
: 110 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam en Eindhoven
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Salontafel Lofty.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Salontafel Lofty vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.