0
Woonwinkels open tijdens Tweede Pinksterdag!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Complete kinderkamer Vlinder

435,-
Productomschrijving
Complete kinderkamer Vlinder is heel schattig en heel kleurrijk. Zo haal je de vrolijkheid wel in huis! Ideaal voor een peuter of kleuter die van roze houdt. Deze kinderkamer bestaat uit een bed, een nachtkastje en een kledingkast met spiegel. Het bureau Vlinder past ook perfect bij deze kinderslaapkamer en komt uit dezelfde serie. Net als de commode Vlinder. De kinderkamer is gemaakt van spaanplaat en is makkelijk te monteren.

Let er wel op dat het bed exclusief matras en lattenbodem is. De afmetingen voor het matras en de lattenbodem zijn 90 x 200 cm.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, Eindhoven
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Complete kinderkamer Vlinder.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Complete kinderkamer Vlinder vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.