0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Ronde salontafel Clair

165,-
Productomschrijving
Ronde salontafel Clair is een echte blikvanger. Mooi voor bij een donkere bank, of een mooie, grote hoekbank. De salontafel Clair is een salontafel die perfect past bij een industriële woonkamer. Zeker door de stoere, zwarte metalen poten. De ronde salontafel Clair is gemaakt van MDF en heeft een groot bovenblad. Hierdoor kun je veel spullen op je tafel kwijt. Handig wanneer je een tv-avondje hebt. Deze ronde salontafel is leverbaar in de kleur walnoot eiken: een chique, robuuste kleur. Aarzel dus niet en bestel deze mooie, ronde salontafel snel! Of kijk voor een kleiner model tafel, bij onze bijzettafels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 86 cm
In Showroom
: Ja, in Tilburg
Diepte
: 86 cm
Hoogte
: 35 cm
Gewicht
: 15 kg
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Ronde salontafel Clair vind je hieronder.
Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.