0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Nachtkastjes Effy (set van 2)

85,-

Productomschrijving

Deze mooie moderne nachtkastjes zijn echt een musthave wanneer je van een modern interieur houdt. Ieder nachtkastje Effy is namelijk tot in de details in de moderne stijl uitgevoerd. De lade heeft een langwerpig, chromen greep. De kleurkeuze is heel modern: namelijk wit met grijs. Naast dat dit een mooi modern meubel is, is het ook nog eens héél handig. In het opbergvak kun je namelijk veel opbergen. En ook in de lade kun je genoeg kwijt. Wel zo handig om naast je bed te hebben. De prijs is dus voor twee nachtkastjes. Zo krijg je ook veel eenheid in jouw slaapkamer, wanneer je dezelfde nachtkastjes naast je bed plaatst. De rest van jouw slaapkamer nog inrichten? Kijk dan bij onze andere slaapkamermeubels.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Diepte
: 42 cm
Hoogte
: 35 cm
Gewicht
: 20 kg
Breedte
: 55 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Nachtkastjes Effy (set van 2) vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.