0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • Bezorging voor 29,95

Nachtkastjes Effy (set van 2)

85

Productomschrijving

Het nachtkastje Effy is voorzien van een lade met een langwerpige chromen greep, daaronder een opbergvak waar u bijvoorbeeld uw leesboek in kunt leggen.
Alleen leverbaar in de kleuren zoals afgebeeld, gemaakt van spaanplaat.

Let op: prijs is voor twee stuks

Specificaties

Fysieke kenmerken
Hoogte
: 35 cm
Gewicht
: 20 kg
Breedte
: 55 cm
Diepte
: 42 cm

Alternatieven

Alternatieve producten voor de Nachtkastjes Effy (set van 2) vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.