7 woonwinkels in Nederland! Zoek jouw winkel
0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

3 Legplanken 85 cm (Krona 175, Crato 175 )

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Deze drie legplanken zijn als extra optie mogelijk bij de kledingkasten Wesel, Crato, Krona en Palmela van 175 en 261 cm en de schuifdeurkast Borba. Deze legplanken zijn 87,5 cm. De legplanken zijn uitgevoerd in exact dezelfde kleur bruin als de binnenkanten van de kledingkasten. Deze drie legplanken zorgen voor extra opbergmogelijkheden. Zo maak je optimaal gebruik van jouw kledingkast! Op die manier hoef je geen extra kast aan te schaffen. De legplanken in sets van drie bieden veel extra mogelijkheden. Bekijk hier de kledingkast Crato, kledingkast Krona, kledingkast Palmela en kledingkast Borba.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte 85 cm
Hoogte 1,6 cm
Diepte 45 cm
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Sittard-Geleen en Utrecht zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.