0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Kledingkast Palmela (175 cm)

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Kledingkast Palmela (175 cm) vind je hieronder.
Productomschrijving
Kledingkast goedkoop Palmela is een subtiele, doch luxe uitstralende kledingkast. En voor een heel mooie prijs. De kast heeft schuifdeuren en is opgedeeld in twee delen. Iedere zijde is voorzien van een legplank en een roede. Zo kun je kleding opvouwen en neerleggen, of ophangen. En heb je een zijde voor hem een een voor haar. Krijg je ook nooit ruzie over wie de meeste ruimte inneemt. Daarnaast kun je er voor kiezen om de kledingkast zelf uit te breiden met extra legplanken. Zo maak je deze kledingkast goedkoop helemaal naar jouw wens, smaak en behoeften. De kledingkast is verkrijgbaar in twee kleuren. Kies voor de witte variant als je een moderne of Scandinavische slaapkamerstijl hebt en voor Sonoma wanneer je een landelijke stijl wil creëren.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 175 cm
Hoogte
: 197 cm
Diepte
: 59 cm
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.