0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Kledingkast Palmela

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Kledingkast Palmela vind je hieronder.
Productomschrijving
Kledingkast goedkoop Palmela is een subtiele, doch luxe uitstralende kledingkast. En voor een heel mooie prijs. De kast heeft schuifdeuren en is opgedeeld in twee delen. Iedere zijde is voorzien van een legplank en een roede. Zo kun je kleding opvouwen en neerleggen, of ophangen. En heb je een zijde voor hem een een voor haar. Krijg je ook nooit ruzie over wie de meeste ruimte inneemt. Daarnaast kun je er voor kiezen om de kledingkast zelf uit te breiden met extra legplanken. Zo maak je deze kledingkast goedkoop helemaal naar jouw wens, smaak en behoeften. De kledingkast is verkrijgbaar in twee kleuren. Kies voor de witte variant als je een moderne of Scandinavische slaapkamerstijl hebt en voor Sonoma wanneer je een landelijke stijl wil creëren.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 197 cm
Diepte
: 59 cm
Breedte
: 175 cm
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.