0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Kledingkast wit Krona

325,- Adviesprijs699,- 54% Je bespaart € 374,00
  • Spaanplaat - RH_Wit - 218 cm
  • Spaanplaat - RH_Wit - 175 cm
  • Spaanplaat - RH_Wit - 261 cm
Productomschrijving
Kledingkast wit Krona komt met een standaard indeling. Dit betekent dat je de kast in zijn geheel koopt, met ombouw en lades. Je betaalt dus niet extra voor legplanken of roedes. Deze kledingkast is beschikbaar in meerdere maten. Zo zit er altijd iets bij dat bij en in jouw interieur past. De indeling van deze kast is super handig en zorgt ervoor dat je veel opbergruimte hebt. Hierdoor kun je veel kleding, jassen of ondergoed kwijt. Daarnaast is het design subtiel, maar toch genoeg opvallend. ´Less is best´ geldt absoluut voor kledingkast wit Krona. Door de eenvoud kun je deze kast in ieder interieur en naast allerlei soorten meubels zetten. Deze kledingkast is uitgevoerd met schuifdeuren die voorzien zijn van een spiegel. Ook nog op zoek naar een bed of boxspring, kijk dan bij onze ruime collectie.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 175/218/261 cm
Gewicht
: 161 kg
Diepte
: 59 cm
In Showroom
: Ja, In Amsterdam en Den Haag
Hoogte
: 210 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Kledingkast wit Krona.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Kledingkast wit Krona vind je hieronder.
Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.