0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Kledingkast wit Krona

699,- 375 47% Je bespaart € 324,00
  • Spaanplaat - RH_Wit - 218 cm
  • Spaanplaat - RH_Wit - 261 cm
Productomschrijving
Kledingkast wit Krona komt met een standaard indeling. Dit betekent dat je de kast in zijn geheel koopt, met planken. Je betaalt dus niet extra voor legplanken of roedes. Deze kledingkast is beschikbaar in meerdere maten. Zo zit er altijd iets bij dat bij en in jouw interieur past. De indeling van deze kast is super handig en zorgt ervoor dat je veel opbergruimte hebt. Hierdoor kun je veel kleding, jassen of ondergoed kwijt. Daarnaast is het design subtiel, maar toch genoeg opvallend. ´Less is best´ geldt absoluut voor kledingkast wit Krona. Door de eenvoud kun je deze kast in ieder interieur en naast allerlei soorten meubels zetten. Deze kledingkast is uitgevoerd met schuifdeuren die voorzien zijn van een spiegel. Ook nog op zoek naar een bed of boxspring, kijk dan bij onze ruime collectie.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 59 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Hoogte
: 210 cm
Breedte
: 175/218/261 cm
Gewicht
: 161 kg
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Kledingkast wit Krona.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Kledingkast wit Krona vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.