0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Kledingkast grijs Crato

330,-
  • Spaanplaat - RH_grijsmetalic - 175 cm
Productomschrijving
Kledingkast grijs Crato is beschikbaar in verschillende afmetingen. Zo past er altijd wel één van deze mooie kledingkasten in jouw slaapkamer. Deze schuifdeur kledingkast is voorzien van een grote spiegel in het midden van de kast. Daarnaast is deze kledingkast grijs Crato ook beschikbaar in twee andere kleuren. Kijk daarvoor op onze website. Houd je van een neutraal en subtiel interieur, ga dan voor mat wit. Houd je van een warm en romantisch interieur, kies dan de kleur Eiken Sonoma. En voor een wat stoerdere inrichting, kun je gaan voor Crato in grijs. Het handige van deze kledingkast grijs is dat deze inclusief twee legplanken en twee roedes is. Je betaalt dus geen meerprijs voor de indeling. Omdat dit een vrij grote kledingkast is, heeft deze een ruime opbergcapaciteit.
Mocht je extra legplanken willen voor nog meer opbergruimte, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Die kun je vinden bij de legplanken. Kijk dan wel even goed welke je precies moet hebben. Dit staat in de productinformatie. Zo heb je bij 261 en 175 cm legplanken van 87,5 cm nodig. En bij 218 cm heb je legplanken van 109 cm nodig.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 210 cm
Diepte
: 59 cm
Breedte
: 175/218/261 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam en Den Haag
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Kledingkast grijs Crato.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Kledingkast grijs Crato vind je hieronder.
Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.