0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Kledingkast Crato (261 cm)

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Kledingkast Crato (261 cm) vind je hieronder.
Productomschrijving
Deze prachtige kledingkast is beschikbaar in verschillende afmetingen. Zo past er altijd wel één van deze mooie kledingkasten in jouw slaapkamer. De kledingkast Crato is voorzien van een grote spiegel in het midden van de kast. Grijs zorgt ervoor dat jouw interieur rustig oogt, maar toch een stoer randje heeft.

Het handige van deze kledingkast grijs is dat deze inclusief 3 legplanken en 3 roedes is. Je betaalt dus geen meerprijs voor de indeling. Omdat dit een vrij grote kledingkast is, heeft deze een ruime opbergcapaciteit.

Mocht je extra legplanken willen voor nog meer opbergruimte, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Deze vind je bij onze kledingkast accessoires. Kijk dan wel even goed welke je precies moet hebben. Dit staat in de productinformatie. Zo heb je bij 261 en 175 cm legplanken van 87,5 cm nodig. En bij 218 cm heb je legplanken van 109 cm nodig.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 261 cm
Hoogte
: 210 cm
Diepte
: 59 cm
In Showroom
: Ja, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.