0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Kledingkast grijs Crato

330,-
  • Spaanplaat - RH_grijsmetalic - 175 cm
  • Spaanplaat - RH_grijsmetalic - 218 cm
  • Spaanplaat - RH_grijsmetalic - 261 cm
Productomschrijving
Kledingkast grijs Crato is beschikbaar in verschillende afmetingen. Zo past er altijd wel één van deze mooie kledingkasten in jouw slaapkamer. Deze schuifdeur kledingkast is voorzien van een grote spiegel in het midden van de kast. Daarnaast is deze kledingkast grijs Crato ook beschikbaar in twee andere kleuren. Kijk daarvoor op onze website. Houd je van een neutraal en subtiel interieur, ga dan voor mat wit. Houd je van een warm en romantisch interieur, kies dan de kleur Eiken Sonoma. En voor een wat stoerdere inrichting, kun je gaan voor Crato in grijs. Het handige van deze kledingkast grijs is dat deze inclusief twee legplanken en twee roedes is. Je betaalt dus geen meerprijs voor de indeling. Omdat dit een vrij grote kledingkast is, heeft deze een ruime opbergcapaciteit.
Mocht je extra legplanken willen voor nog meer opbergruimte, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Die kun je vinden bij de legplanken. Kijk dan wel even goed welke je precies moet hebben. Dit staat in de productinformatie. Zo heb je bij 261 en 175 cm legplanken van 87,5 cm nodig. En bij 218 cm heb je legplanken van 109 cm nodig.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 175/218/261 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Hoogte
: 210 cm
Diepte
: 59 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Kledingkast grijs Crato.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Kledingkast grijs Crato vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.