0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Houten tv-meubel Clif

295,-
Productomschrijving
Dit prachtige houten tv-meubel is een echte eyecatcher. Met tv-meubel Clif creëer je een bepaalde sfeer in jouw woonkamer. Namelijk een stoer, robuust, industrieel of bohemien gevoel. Een verweerd houten tv-meubel zorgt voor karakter. Daarnaast heeft dit tv-meubel veel opbergruimte. Zo kun je al jouw apparatuur kwijt en blijft jouw woonkamer georganiseerd en opgeruimd. Met één deur, twee lades en twee vakken heb je namelijk meer dan genoeg opbergruimte. In de serie Clif zijn meerdere meubels beschikbaar. Al deze meubels hebben een houten en verweerd karakter, zodat ze perfect bij houten tv-meubel Clif passen. Zo kun je een complete woonkamer aanschaffen, met onder andere een eettafel, dressoir en salontafel. Bekijk hier alle producten in de serie.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 142 cm
Gewicht
: 60 kg
Hoogte
: 64 cm
In Showroom
: Ja, Den Haag en Eindhoven
Diepte
: 52 cm
Koopjeshoek
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Houten tv-meubel Clif.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Houten tv-meubel Clif vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.