0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Dressoirspiegel Tilburg raw

55,-
  • Spaanplaat - St_Raw Endgrain oak - 60 x 60 cm
Productomschrijving
De dressoir spiegel Tilburg Raw komt uit de gelijknamige woonserie. En is een prachtige aanvulling op het dressoir Tilburg Raw of de complete woonkamer. Deze is namelijk uitgevoerd in dezelfde kleur en hetzelfde design als de gehele serie. De randen zijn ook van hetzelfde materiaal gemaakt, waardoor je rust creëert in je woning. Alles sluit namelijk perfect op elkaar aan. Deze dressoir spiegel is ook beschikbaar in de kleur grijs. Net zoals de complete woonserie Tilburg beschikbaar is in twee kleuren. Bekijk al onze producten op de website of in een van onze woonwinkels.Tip: het is ook leuk om twee van deze vierkante spiegels boven het dressoir te hangen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 60 cm
Hoogte
: 60 cm
Diepte
: 3 cm
In Showroom
: Ja, in Eindhoven
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Dressoirspiegel Tilburg raw.
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Dressoirspiegel Tilburg raw ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.