0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Tilburg dressoir spiegel

55,-
Productomschrijving
De dressoir spiegel Tilburg komt uit de gelijknamige woonserie. En is een prachtige aanvulling op het dressoir Tilburg of de complete woonkamer. Deze is namelijk uitgevoerd in dezelfde kleur en hetzelfde design als de gehele serie. De randen zijn ook van hetzelfde materiaal gemaakt, waardoor je rust creëert in je woning. Alles sluit namelijk perfect op elkaar aan. Deze dressoir spiegel is ook beschikbaar in de kleur grijs. Net zoals de complete woonserie Tilburg beschikbaar is in twee kleuren. Bekijk al onze producten op de website of in een van onze woonwinkels.Tip: het is ook leuk om twee van deze vierkante spiegels boven het dressoir te hangen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 3 cm
Lengte
: 60 cm
Hoogte
: 60 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Tilburg dressoir spiegel.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Tilburg dressoir spiegel vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.